Kapcsolat: +36 70 228 2881

Nyitvatartási idők : H: 14:00-20:00 K: 8:00-14:00 Sze: 14:00-20:00 Cs: 14:00-20:00 P:8:00-14:00

Esztétikai kezelések

Fogtisztítás (ultrahang, sópolírozás) :

Az el nem távolított lepedékből fogkő alakul ki. Ha fogkő rakódik rá a fogakra, az mindig ínygyulladást okoz, ami ha sokáig fenn áll, fogágybetegséghez vezet. Ezeken túl a felhalmozódott fogkő ápolatlan külsőt kölcsönöz és kellemetlen leheletet eredményez. A fogkő eltávolítása egy fájdalmatlan kezelés amely ultrahangos depurátorral történik. Szükség esetén a nehezen elérhető helyeken lévő elszíneződéseket sópolírozással tüntetjük el, majd alaposan átpolírozzuk a fogakat, hogy simák és természetes színűek legyenek. A fogágybetegség az egyik leggyakoribb oka a fogak elvesztésének, a megelőzés nagy jelentőséggel bír, ezért javasolt a rendszeres fogászati ellenőrzés és szájhigiénés kezelés!

fogtisztitas

Fémmentes fogpótlások, betétek, koronák, hidak (cirkon, préskerámia, peek)

Manapság egyre nagyobb az igény a páciensek és a fogorvosok részéről is a minél természetesebb hatású, tartós fogpótlások iránt. A hagyományos fémet is tartalmazó fogpótlásokkal az eredeti fogaknak a színét és formáját lehet utánozni, a fényáteresztő képességét azonban nem. A fémmenetes fogpótlásokkal a fogak színe, formája, a különböző színű fényáteresztő rétegek egymásra illesztésével valósághű eredményt ad. Ezen túl a fémmentes pótlások anyaga, a fémekkel, amalgámmal ellentétben biokompatibilis, így nem kell tartani allergiás reakciótól, mellékhatástól. A magasabb esztétikai igényű fogpótlások, illetve fémmente fogpótlások készülhetnek cirkóniumból, préskerámiából, illetve PEEK-ből. A PEEK (polyetheretherketone) rugalmassági tulajdonságaiban megközelíti a természetes csontét, magas a kopásállósága , esztétikus fehéres színárnyalata a fogaknak természetes csillogást biztosít. Emellett tökéletesen biokompatibilis.A fogtechnikai termékek túlnyomó részében alkalmazható, mint például csavarozott pótlások, beragasztott koronák, hidak, implantációs-stéges szuprakonstrukciók vagy akár csapcsonkok kialakítására is.

femmentes

Láthatatlan fogszabályozó:

Ez a fogszabályozó eljárás átlátszó, fogakra illeszthető sínek sorozatából áll. A sínek eltávolíthatóak étkezés vagy tisztítás idejére. Mivel vékony és a fogakra pontosan illeszkedik , így viselése kényelmes, és használat közben gyakorlatilag nem látszik. A kezelés megkezdése előtt egy számítógépes animáció mutatja be a páciensnek a fogak mozgatásának lépéseit és a végeredményt.

lathatatlan